OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b 't bakhuisje

kenmerken

over deze b&b

Het Romantisch Bakhuisje (30 m2) staat naast een gerestaureerde, middeleeuwse boerderij in het unieke Reestdal op de grens van Drenthe en Overijssel. Het heeft een prachtig uitzicht naar alle kanten en is sfeervol ingericht. Het is met een aparte badkamer, slaapkamer + woonkamer/keuken en vloerverwarming verrassend comfortabel. Prima uitvalbasis voor allerlei mooie wandelingen en fietstochten in de nabije omgeving. De auto kan je laten staan. Een plek middenin een natuurreservaat waar je helemaal tot rust kan komen. De keuken is van alle gemakken voorzien. Ontbijt wordt niet geserveerd. Er is een terras waar je vanaf Drenthe uitkijkt op Overijssel, met een grote tuin met schaduw van grote eikenbomen.

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken vanaf 16:00 uur
Uitchecken 10:00 uur
Verblijf minimaal 2 dagen
Huisdieren niet toegestaan

ligging

onze tips