OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b op de parkkamp

kenmerken

over deze b&b

Zin in een paar dagen lekker weg in Drenthe? Kom dan naar de leukste B & B in het prachtig gelegen Havelte! Anja en Huib, heten je van harte welkom in Bed & Breakfast Op De Parkkamp. Maak je verblijf onvergetelijk, terwijl je je tegelijkertijd vanaf de ontvangst meteen thuis voelt. Natuurlijk verwelkomen we je na je reis met een lekker warm of juist koel drankje. We brengen je vervolgens naar één van onze twee mooie kamers.

De volgende ochtend is de pret nog niet voorbij, want dan verrast Huib je met een Drents ontbijt, bestaand uit onder meer warme broodjes, versgeperste jus, een kakelvers eitje, diverse belegsoorten, seizoenfruit en vers geperste jus. Dit ontbijt wordt naar jouw wens geserveerd op je kamer, het balkon of met de ochtendzon op het terras in de tuin. Ook ontbijt op bed is natuurlijk mogelijk. Laat je gewoon lekker verwennen Op De Parkkamp! Huib en Anja staan voor je klaar! Niet voor niets wordt een verblijf bij B&B OpdeParkkamp gewaardeerd met het rapportcijfer 9,3!

Kamer 1
Max. 2 personen

Familiekamer
Max. 4 personen

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken van 16:00 tot 18:00 uur
Uitchecken van 8:00 tot 11:00 uur
B&B toegankelijk van 16:00 tot 22:00 uur
Huisdieren welkom (na overleg)
Roken niet toegestaan

ligging

onze tips

Hier vind je ons

omgeving