OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b pullemans

kenmerken

over deze b&b

B&B Pullemans is in 2022 neergestreken in het leuke pittoreske dorpje Wijster, in een mooi jaren 30 huisje. De B&B bevindt zich op de eerste verdieping en is hierdoor niet rolstoeltoegankelijk. Ook hebben wij fietsverhuur, zodat u per fiets deze mooie omgeving kunt verkennen. In onze prachtige loungehoek met een houtkachel kunt u heerlijk vertoeven.

Onze accommodatie is ook geschikt voor een verblijf van meerdere dagen. Beide kamers hebben een eigen badkamer.

De kamers zijn sfeervol ingericht met als Thema de Schotse hooglanders van het natuurpark De Vossenberg, waar u ook heerlijk kunt wandelen en de mooie Schotse hooglanders van dichtbij kunt bewonderen.

Kamer 1
Max. 2 personen

Kamer 2
Max. 5 personen

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken van 16:00 tot 20:00 uur
Uitchecken van 8:00 tot 11:00 uur
B&B toegankelijk van 00:00 tot 00:00 uur
Huisdieren niet welkom
Roken niet toegestaan

ligging

onze tips