OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b bij vincent

kenmerken

over deze b&b

B&B bij Vincent ligt op steenworp afstand van Emmen, aan de oevers van de Veenvaart in Nieuw- Amsterdam. De plek waar ooit Vincent van Gogh woonde en werkte. Prachtig gelegen in het Natuurpark Moor/Veenland.

Wij zijn meer dan alleen een bed & breakfast. Het beeldhouw-atelier en de galerie maken het compleet. Persoonlijke aandacht, oog voor detail en de extra’s maken deze plek heel bijzonder. Een fijn adres voor iedereen die op zoek is naar rust, warmte en gezelligheid. Vanuit onze B&B kun je genieten van de natuur en kunst.

B&B bij Vincent heeft twee gastenkamers, voor 2 tot 4 personen. Deze zijn knus en comfortabel ingericht met een knipoog naar Vincent van Gogh. De kamers zijn uitgerust met alles wat je maar kunt wensen. Goede boxsprings, zitje, televisie, wifi en regendouche. Tel daar het ontbijt bij op en je wilt niet meer naar huis. De galerie is tevens een plekje waar je mag neerstrijken om gezellig een spelletje te doen of gewoon even te relaxen, en bij zomers weer kun je een plekje zoeken op het zonnige terras. Heerlijk!

Uiteraard houden wij rekening met het zuinig zijn op de natuur en de aarde. De B&B is voorzien van zonnepanelen en een zonneboiler. Naast duurzame energie wordt B&B bij Vincent zo duurzaam mogelijk gerund met oog voor de omgeving.

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken vanaf 16:00 uur
Uitchecken voor 11:00 uur
Huisdieren huisdieren zijn niet welkom
Roken niet toegestaan in het gebouw

ligging

onze tips

Hier vind je ons

omgeving