OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b op wijngoed havelte

kenmerken

over deze b&b

Slapen in de nabijheid van een Wijngaard; Wijngoed Havelte en B&B Op Wijngoed Havelte zijn één.

U beschikt over een slaapkamer met een flatscreen-tv met satellietzenders. Op de vide kunt u rustig zitten en heeft u uitzicht over de wijngaard, hier serveren wij ook het ontbijt. Bij mooi weer serveren wij het ontbijt, als u dat wilt, in de wijngaard. Ook beschikt de B&B over een infrarood sauna, heerlijk de spieren ontspannen na een dagje fietsen of wandelen in het mooie Drenthe.

De badkamer is voorzien van een douche, twee wastafels en een toilet. Natuurlijk staan ook onze wijnen in de koelkast en kunt u zaterdags tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de rondleidingen en proeverijen die op de wijngaard worden gehouden. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het zonneterras in de wijngaard. Uiteraard is er gratis WiFi en privé parkeergelegenheid.

Wilt u met meer gasten komen dan is dat mogelijk, we beschikken in totaal over drie slaapkamers,

Dus komt u met kinderen, familie of vrienden en heeft u er geen bezwaar tegen om een badkamer te delen dan bieden wij deze mogelijkheid!

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken na 15:00 uur
Uitchecken voor 10:00 uur
Huisdieren niet welkom
Roken niet toegestaan

ligging

onze tips