OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b aan de dwarsweg

kenmerken

over deze b&b

Op een van de stilste en donkerste plekjes van zuidwest Drenthe, aan de rand van een oude es en aan het begin van een zandpad, vind je deze prachtige Saksische boerderij, waarin het verrukkelijk overnachten en eindeloos genieten is. De B&B in de boerderij heeft een ruime zit/slaapkamer voor twee personen, met een grote badkamer. Voor vrienden of familie is er ook een prachtige extra kamer voor twee. Daarnaast kan je met z’n tweetjes overnachten in het appartement in de verbouwde schaapskooi.

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken vanaf 16:00 uur
Uitchecken voor 10:30 uur
Roken niet toegestaan
Huisdieren zijn welkom in het appartement

ligging

onze tips

Hier vind je ons

omgeving