OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

bed & brood bij de berg

kenmerken

over deze b&b

Bed en Brood bij de Berg is ondergebracht op de eerste verdieping van de met het woonhuis verbonden garage. Een deel van de garage is bij de B&B betrokken en geeft u de ruimte uw fietsen/ bike’s of motor veilig te stallen en klaar te maken voor een volgende actieve dag. Wilt u aan het einde van de dag genieten van het uitzicht dan kunt u terecht op uw privé terras in onze lommerrijke tuin.

Een trap brengt u naar de twee gastenkamers en de badkamer te huur door één gezelschap. De heerlijke bedden beloven een goede nachtrust. De B&B ademt onze eigen sfeer en u zult zich snel “thuis” voelen. Op de gang vindt u prima koffie en theefaciliteiten en een kleine koelkast. De B&B houden wij graag rookvrij!

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken van 15:30 tot 21:00 uur
Uitchecken voor 10:30 uur
Huisdieren welkom in overleg
Roken niet toegestaan

ligging

onze tips

Hier vind je ons

omgeving