OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

Kom schaapjes kijken & tellen in Drenthe

Blog - kom schaapjes kijken en tellen in Drenthe

Overdag schaapjes kijken en in de nacht schaapjes tellen

Drenthe, het weelderige groene hart van Nederland, wacht op je met open armen. Ervaar de betoverende schoonheid van de natuur en maak kennis met de charmante schapen die het Drentse landschap verrijken.

De Charisma van Drentse Heideschapen
Tijdens je ontdekkingstocht door de adembenemende natuur van Drenthe kom je ongetwijfeld de gracieuze Drentse heideschapen tegen. Als oudste schapenras in West-Europa hebben deze schapen een historische waarde en zullen ze ongetwijfeld een speciaal plekje in je hart veroveren. Leer meer over hun geschiedenis en bewonder hun rustieke charme.

Een Magisch Bezoek aan de Schaapskooi
Een bezoek aan een authentieke schaapskooi is een onvergetelijke ervaring! Vooral bij zonsopgang en zonsondergang komt de magie tot leven wanneer de kudde de kooi verlaat of veilig terugkeert voor de nacht. Maak kennis met de herder en zijn trouwe viervoeter, die met passie en toewijding zorgen voor de kudde en het landschap.

Verrijk je Ervaring in Drenthe met OER B&B’s
Klaar om deze betoverende ervaring zelf te beleven? Pak je koffers en kom naar Drenthe! Maak je verblijf compleet met een warm en gastvrij onderkomen in een van de charmante B&B’s van OER. Hier ervaar je de echte gastvrijheid van Drenthe, omringd door comfort en sereniteit, en geniet je van een unieke ervaring te midden van de prachtige natuur.

Laat je Betoveren door Drenthe
Geniet van de rust en sereniteit die Drenthe te bieden heeft, laat je betoveren door de majestueuze schapen en omarm de overweldigende natuurlijke pracht. OER biedt de meest prachtige B&B’s van Drenthe, waar je kunt genieten van de ultieme gastvrijheidservaring te midden van de betoverende natuurlijke pracht van dit adembenemende landschap. Kom en geniet van alles wat Drenthe te bieden heeft, inclusief de charmante schapen die je hart zullen verwarmen en de natuur die je ziel zal voeden.