OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b in de tuin

kenmerken

over deze b&b

Uniek overnachten? Dat kan op de Eursing! Onze van oudsher oude stookhok naast de boerderij hebben wij gerenoveerd tot een B&B, het is een vrijstaand huisje met eigen ingang, privétuin en parkeergelegenheid. Tijdens uw verblijf is dit gastenverblijf exclusief voor u gereserveerd. Op de begane grond bevindt zich bij binnenkomst een hal en schuurtje waar ruimte is om fietsen te stallen. De woonkamer is ingericht als zit- en eetgedeelte, waar de ruime bank in de woonkamer kan dienen als een 2 persoons slaapbank. Het ontbijt wordt ‘s morgens gebracht (tijd in overleg) op een sfeervolle etagère. De keuken beschikt over een koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Tevens bevindt zich op de begane grond de badkamer. Op de bovenverdieping staan 2 losse box-springbedden van 90x210cm. Beneden is een airco aanwezig en het huisje is voorzien van zonnepanelen.

Vrijstaand huisje
Max. 4 personen

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken na 15:00 uur
Uitchecken voor 11:00 uur
Roken niet toegestaan

ligging

onze tips

Hier vind je ons

omgeving