OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b puurderij

kenmerken

over deze b&b

Onze luxe Bed & Breakfast bevindt zich in het achterhuis van de in 1935 gebouwde boerderij en ligt op een prachtige locatie midden in de landerijen grenzend aan meerdere natuurgebieden en nabij Giethoorn.

De Puurderij is dé toegangspoort voor rust, ruimte en activiteiten rondom de natuurgebieden Reestdal, Nationaal park Weerribben-Wieden, Drents-Friese Wold en Dwingelderveld. In de directe omgeving bevinden zich, op fietsafstand, het dorp Giethoorn en de steden Meppel, Steenwijk en Zwolle.

Onze luxe en ruime kamers zijn voorzien van een ruime privé badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder heeft iedere kamer de beschikking over een zitje, televisie en de mogelijkheid voor het maken van koffie en thee .

Alle kamers bevinden zich op de begane grond , hebben een eigen toegang tot tuin/terras en bieden veel privacy.
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de riante tuin. In onze kapschuur hebben we een afgesloten en overdekte fietsenstalling.

Op de vide kunt u, na een dag rondzwerven in de regio, met een glas wijn na genieten van de dag terwijl u uitkijkt over de landerijen en de ondergaande zon. In ons restaurant serveren wij naast het ontbijt ook een heerlijk lunch en/of diner compleet met een glas wijn.

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken van 15:00 tot 22:00 uur
Uitchecken van 10:30 uur
Huisdieren huisdieren kunnen in De Puurderij niet overnachten
Roken niet toegestaan

ligging

onze tips

Hier vind je ons

omgeving