OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

b&b drentse krent

kenmerken

over deze b&b

Bij Drentse krent verblijven geeft gelegenheid om buiten te vertoeven, heerlijk te loungen in onze overdekte kapschuur met de warmte van de houthaard. Geniet van het idyllisch uitzicht over ons boomgaardje en de landerijen.

Onze B&B is landelijk gelegen, vlakbij natuurgebieden zoals het Dwingelderveld, de Weerribben en het Reestdal, maar ook de steden Meppel en Hoogeveen zijn in 15 minuten bereikbaar. Kom wandelen, fietsen, culinair genieten (ook in de B&B!) of gewoon lekker luieren in de buitenlounge.

Ons bijgebouw met twee comfortabele gastenverblijven heeft een rieten dak. Elk verblijf (BENEDEN en BOVEN) is voor twee personen en heeft een eigen entree, eet- zit en slaapgelegenheid, badkamer, gratis WIFI en NETFLIX en gebruik van terras en boomgaard. We brengen je een uitgebreid vers ontbijt op jouw tijdstip, maar verblijven bij ons mag ook zonder ontbijt.

Het appartement BOVEN heeft een bad, airco en een pantry (koelkast, magnetron, oventje, kookstel, servies). BENEDEN heeft een douche en een eetkamer met een koelkast, combi-magnetron en servies (en de vaat doen wij :-). Het minimaal verblijf is 2 nachten.

Wil je meer weten, kijk ook op onze website www.drentsekrent.nl of stuur een berichtje. Je bent van harte welkom!

faciliteiten

voorzieningen

voorwaarden/huisregels

Inchecken vanaf 13:00 uur
Uitchecken voor 11:00 uur
Huisdieren huisdieren zijn niet welkom
Roken niet toegestaan
Groepen/Jongeren Geen groepen
Verblijf Minimaal verblijf 2 nachten

ligging

onze tips

Hier vind je ons

omgeving