OER Bed & breakfast logo - voor prachtige overnachtingen in Drenthe de oerprovincie

paasweekend in drenthe

Paasweekend in Drenthe

Kom tijdens de Paasdagen naar Drenthe en geniet van een heerlijk weekend bij een OER bed and breakfast. Tijdens je verblijf kun je geniet van prachtige wandel- en fietsroutes door de uitgestrekte bossen en heidevelden die Drenthe rijk is. Breng een bezoek aan de eeuwenoude hunebedden en leer meer over de prehistorie of kom juist helemaal tot rust tijdens je wandeling door een van de natuurgebieden die Drenthe rijk is.

 

Onze OER B&B’s bevinden zich op diverse locaties in Drenthe, te midden van de natuur of juist in het bruisende centrum. Wat je voorkeur ook heeft, er is altijd een accommodatie die perfect bij jou past!

Ben je een echte cultuurliefhebber? Ook dan kom je in Drenthe goed aan je trekken. Bezoek bijvoorbeeld de Koloniën van Weldadigheid of een van de musea in de buurt van je B&B. Er is genoeg te doen! Bekijk ook eens de website van Drenthe.nl voor nog meer activiteiten tijdens het Paasweekend.

Kortom, een verblijf bij een OER bed and breakfast in Drenthe biedt jou de kans volledig tot rust te komen en te genieten van de natuur. Boek nu een fijn paasweekend in Drenthe!